Eigenlijk, had hier n foto, moeten staan, van mijn, prachtige, bord risotto met krop-sla, & garnaaltjes, maar dat was'k vergeten. Ik ga, toch foutjes maken, op mijn oude dag (eer-gisteren 37).
Goed, het recept:
1 roze uitje, Lidl (mild& zoet, voor-al goedkoop)
2 teentjes knof-look
kopje arborio-rijst, per persoon
wok-garnalen, Lidl
krop-sla met kluit, Lidl, waar die kluit, goed voor =?
1 bouillon-blokje
1 kopje slag-room
1 glas droge witte wijn (Torrentes, Lidl, niet te, drinken maar goed-koop, gebruik liever, n goede Chardonnay).
1 eet-lepel olijfolie, Appie
2 thee-lepels, peper
1 eet-lepel Parmezaanse kaas (da heb ik, kunnen kopen, dank-zij 150 euro, extra met, Kerst, God wat n kut-wijf)
15 minuutjes, op 180 graden, knof-look, roze uitje, arborio-rijst, & bouillon-blokje aan-fruiten. Daar-na, heb ik, 30 minuutjes, op 180 graden, de witte wijn, laten ver-dampen. Hoe lang? Ja dertig minuutjes, ik weet, eigenlijk ook, niet. Het =, namelijk n, gore, gore, hele gore, ontzettende gore hufter. Het ver-dampen, van het, vocht was verborgen. Da was, om-dat ik, de verdampings-warmte, van witte wijn, niet wist. Ik ''zei'' nog,'' ja 180 graden, = echt genoeg, Nat. Althans, de vorige x, wel'. Ik heb, het bouillon-blokje, er-boven ver-kruimeld. Jellie, moeten wel , elke x, ff roeren, na de oven-tijd. Ik heb, altijd geleerd, veel in, risotto roeren. Lijkt wel, zo te, zijn. Ik dacht, noe n, pakje slag-room er-in, 35 minuutjes, op 180 graden, laten ver-dampen. Al roerend, af-maken met (ijs-koude, jaha Antonio) room-boter, & parmezaan. Ik heb, m ook, gemaakt. Ik zeg, t niet snel, maar hij, was werkelijk, fantastisch!
Princess Luciane, Raisie, de Cock, Sandrine.
Goed, het recept:
1 roze uitje, Lidl (mild& zoet, voor-al goedkoop)
2 teentjes knof-look
kopje arborio-rijst, per persoon
wok-garnalen, Lidl
krop-sla met kluit, Lidl, waar die kluit, goed voor =?
1 bouillon-blokje
1 kopje slag-room
1 glas droge witte wijn (Torrentes, Lidl, niet te, drinken maar goed-koop, gebruik liever, n goede Chardonnay).
1 eet-lepel olijfolie, Appie
2 thee-lepels, peper
1 eet-lepel Parmezaanse kaas (da heb ik, kunnen kopen, dank-zij 150 euro, extra met, Kerst, God wat n kut-wijf)
15 minuutjes, op 180 graden, knof-look, roze uitje, arborio-rijst, & bouillon-blokje aan-fruiten. Daar-na, heb ik, 30 minuutjes, op 180 graden, de witte wijn, laten ver-dampen. Hoe lang? Ja dertig minuutjes, ik weet, eigenlijk ook, niet. Het =, namelijk n, gore, gore, hele gore, ontzettende gore hufter. Het ver-dampen, van het, vocht was verborgen. Da was, om-dat ik, de verdampings-warmte, van witte wijn, niet wist. Ik ''zei'' nog,'' ja 180 graden, = echt genoeg, Nat. Althans, de vorige x, wel'. Ik heb, het bouillon-blokje, er-boven ver-kruimeld. Jellie, moeten wel , elke x, ff roeren, na de oven-tijd. Ik heb, altijd geleerd, veel in, risotto roeren. Lijkt wel, zo te, zijn. Ik dacht, noe n, pakje slag-room er-in, 35 minuutjes, op 180 graden, laten ver-dampen. Al roerend, af-maken met (ijs-koude, jaha Antonio) room-boter, & parmezaan. Ik heb, m ook, gemaakt. Ik zeg, t niet snel, maar hij, was werkelijk, fantastisch!
Princess Luciane, Raisie, de Cock, Sandrine.
Comments
Post a Comment